Grietje Wagenaar 7 vouding kampioen freestyle, holland got talent, top trainer

Wie zijn wij?

Grietje Wagenaar heeft meer dan 20 jaar ervaring als professioneel hondentrainer, naast gehoorzaamheidstraining is haar specialisme het trainen van bijzondere trucjes en gecompliceerde taken. Met haar eigen honden beoefent ze al jaren lang de dogdance sport en behoort tot de wereldtop. In 2011 deed ze mee aan Hollands Got Talent en eindigde bij de 12 beste acts.

Grietje is tevens eigenaar van Behave dogtraining te Burgum, door haar specialisatie in  bijzondere trucjes aanleren is er constante nieuwe aanwas ontstaan van honden van allerhande rassen welke meer kunnen dan een doorsnee huishond. Sinds 2007 is Grietje daarom actief om honden te trainen en begeleiden voor commerciële en theater doeleinden.

Moeder ik wil bij de revue 5 casting honden

 

Grietje heeft onder andere de  honden begeleid en getraind voor de tv serie Moeder ik wil bij de revue.

Naast het trainen van honden voor commercials en foto’s geeft Grietje demo’s en optredens met haar eigen honden tijdens bijzondere evenementen.

Training , bijscholing

Door met haar eigen honden op Internationaal niveau top prestaties te leveren is Grietje op de hoogte van de nieuwste en meest efficiënte trainingsmethodes, deze worden dan ook toegepast binnen haar trainingscentrum. Met de door haar verworven capaciteiten lukt het Grietje ook om onervaren gecompliceerde tasks uit te laten voeren. Continue wordt er aan bijscholing gedaan of geeft Grietje zelf, ook internationaal, workshops.omtrent de meest recente trainingsmethodieken.

Onze indoor locatie in Burgum

trainingss locatie dog actors honden modellen

dieren model honden casting

 

 

 

 

 

 

Hier vindt onze training plaats. Wij trainen door middel van positieve bekrachtiging, omdat wij de ervaring hebben dat dieren het beste leren zonder druk op een natuurlijke manier. Hierbij gebruiken wij verschillende trainingsmethoden, waaronder de clicker. Daarnaast zijn wij volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van dierenwelzijn en wetten en regelgeving van bijvoorbeeld dierentransport naar het buitenland.